Kegyetlen erőszak: megégette felesége intim testrészeit, kórházba vitték a nőt

HelloVidék   
  Megosztom
Kegyetlen erőszak: megégette felesége intim testrészeit, kórházba vitték a nőt

Az elmúlt szombaton kora délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy Heves vármegyei kistelepülésen otthonából – feltehetőleg a férje által okozott sérülései miatt – egy nőt szállítottak kórházba. A helyszínen a bűnügyi szakemberek megállapították, hogy az ott élő 30 éves férfi valóban bántalmazta feleségét, a gyanú szerint több helyen megütötte őt, erőszakoskodott vele, továbbá intim testrészein égési sérüléseket okozott, írja a police.hu.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályára a férfit előállították, ellene személyi szabadság megsértése bűntett, szexuális erőszak bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozó hatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette, majd kezdeményezte letartóztatását.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

heves megye

bántalmazás

erőszak

rendőrség

elkövető

férj