Gátlástalanul lopták meg az utasokat: két férfit gyanúsít a rendőrség a bűncselekménnyel

MTI   
  Megosztom
Gátlástalanul lopták meg az utasokat: két férfit gyanúsít a rendőrség a bűncselekménnyel

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint a gödöllői HÉV-en követtek el lopásokat, több utas nyakából kitépték a láncot a szerelvényen vagy a megállóban, és később a lopott bankkártyákkal vásároltak - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A 47 éves férfi tagadta a terhére rótt bűncselekményeket, a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen panasszal élt, társa viszont részletes beismerő vallomást tett - áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rendőrség

lopás

fosztogatás

gödöllő

hév

pest megye

bűncselekmény