Horror a vidéki kereszteződésben: fékezés nélkül érkezett az autó, 3 gyerek az áldozat +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Horror a vidéki kereszteződésben: fékezés nélkül érkezett az autó, 3 gyerek az áldozat +Videó

Megállás nélkül hajtott be a kereszteződésbe annak a kocsinak a sofőrje, aki a napokban okozott balesetet Cegléden. A balesetben három gyermek könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség eljárást indított a vétkes sofőr ellen.


 


 

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalára feltett videón jól látszik, hogy a vétkes sofőr fékezés nélkül hajt át a stoptáblánál, és a másik autósnak esélye sincs arra, hogy elkerülje az ütközést.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

rendőrség

cegléd

gázolás

pest megye