Megrázó: rosszul lett a hőségben a nő a Balatonban, férje már csak a lebegő testet látta

HelloVidék   
  Megosztom
Megrázó: rosszul lett a hőségben a nő a Balatonban, férje már csak a lebegő testet látta

A Tények értesülései szerint egy 60 év körüli nő fulladt a vízbe a balatonkenesei szabadstrandon. A tragédia akkor történt, amikor a nő férjével fürdőzni indult, a férfi pedig beljebb úszott a tóban. A rendelkezésre álló információk alapján az asszony rosszul lett a kánikulában, de azt még vizsgálják, hogyan fulladt a vízbe.

A szakemberek azonnal megkezdték az újraélesztést, majd megjött a mentőszolgálat, onnantól közös erővel próbálták megmenteni a nő életét, sajnálatos mód azonban nem jártak sikerrel, a nő életét vesztette.

A rendelkezésre álló információk alapján az asszony rosszul lett a kánikulában, de azt még vizsgálják, hogyan fulladt a vízbe.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

helllovidek

balaton

fulladás

vízimentők

újraélesztés

haláleset