Megrázó: rosszul lett a hőségben a nő a Balatonban, férje már csak a lebegő testet látta

HelloVidék   
  Megosztom
Megrázó: rosszul lett a hőségben a nő a Balatonban, férje már csak a lebegő testet látta

A Tények értesülései szerint egy 60 év körüli nő fulladt a vízbe a balatonkenesei szabadstrandon. A tragédia akkor történt, amikor a nő férjével fürdőzni indult, a férfi pedig beljebb úszott a tóban. A rendelkezésre álló információk alapján az asszony rosszul lett a kánikulában, de azt még vizsgálják, hogyan fulladt a vízbe.

A szakemberek azonnal megkezdték az újraélesztést, majd megjött a mentőszolgálat, onnantól közös erővel próbálták megmenteni a nő életét, sajnálatos mód azonban nem jártak sikerrel, a nő életét vesztette.

A rendelkezésre álló információk alapján az asszony rosszul lett a kánikulában, de azt még vizsgálják, hogyan fulladt a vízbe.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

helllovidek

balaton

fulladás

vízimentők

újraélesztés

haláleset