Különös kegyetlenséggel ölte meg barátját: letartóztatták a baltás gyilkost

MTI   
  Megosztom
Különös kegyetlenséggel ölte meg barátját: letartóztatták a baltás gyilkost

Kezdeményezte a Békés Vármegyei Főügyészség egy 71 éves medgyesegyházi férfi letartóztatását, aki hétfőn egy baltával agyonütötte ismerősét - közölte a vármegyei főügyészség csütörtökön közleményben az MTI-vel.

A két férfi hétfő reggel egy medgyesegyházi házban vitatkozott össze, a 71 éves, büntetlen előéletű férfi egy fejszével hat-nyolc alkalommal, nagy erővel lesújtott 70 éves barátja fejére, aki ettől a helyszínen elhunyt.

A rendőrök azért mentek oda, mert egy betörés kapcsán akarták kikérdezni a 71 éves férfit, akivel szemben a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság azért indított büntetőeljárást, mert a gyanú szerint az elmúlt napokban egy medgyesegyházi lakatlan házból többek között szerszámokat lopott.

A Békéscsabai Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, mert félő volt, hogy szabadlábon a tanúk befolyásolásával vagy a tárgyi eszközök elrejtésével, megsemmisítésével a bizonyítás eredményességét veszélyeztetné; emellett fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye is

- írták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűncselekmény

békés vármegyei főügyészség

medgyesegyház

letartóztatás