Különös kegyetlenséggel ölte meg barátját: letartóztatták a baltás gyilkost

MTI   
  Megosztom
Különös kegyetlenséggel ölte meg barátját: letartóztatták a baltás gyilkost

Kezdeményezte a Békés Vármegyei Főügyészség egy 71 éves medgyesegyházi férfi letartóztatását, aki hétfőn egy baltával agyonütötte ismerősét - közölte a vármegyei főügyészség csütörtökön közleményben az MTI-vel.

A két férfi hétfő reggel egy medgyesegyházi házban vitatkozott össze, a 71 éves, büntetlen előéletű férfi egy fejszével hat-nyolc alkalommal, nagy erővel lesújtott 70 éves barátja fejére, aki ettől a helyszínen elhunyt.

A rendőrök azért mentek oda, mert egy betörés kapcsán akarták kikérdezni a 71 éves férfit, akivel szemben a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság azért indított büntetőeljárást, mert a gyanú szerint az elmúlt napokban egy medgyesegyházi lakatlan házból többek között szerszámokat lopott.

A Békéscsabai Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, mert félő volt, hogy szabadlábon a tanúk befolyásolásával vagy a tárgyi eszközök elrejtésével, megsemmisítésével a bizonyítás eredményességét veszélyeztetné; emellett fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye is

- írták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűncselekmény

békés vármegyei főügyészség

medgyesegyház

letartóztatás