Így fosztott ki vidéki nőket a társkeresős rém: ez volt a trükkje, sokan bedőltek

HelloVidék   
  Megosztom
Így fosztott ki vidéki nőket a társkeresős rém: ez volt a trükkje, sokan bedőltek

Több mint tízmillióval verte át áldozatait internetes párkereső oldalakon az a férfi, aki internetes párkereső oldalakon regisztrálva, tartós párkapcsolatra vágyó nőket vert át.

A vádirat szerint a férfi 2019 őszén elhatározta, hogy párkereső oldalakon keresztűl egészíti ki jövedelmét oly módon, hogy párkapcsolatot ígér, majd csalárd módon csal ki pénzt a gyanútlan nőktől - írja a KEMMA.

Az egyik esetben az internetes oldalon keresztül párkapcsolatot létesített egy nővel, és annak ígéretével, hogy közösen vásárolnak házat, arra vette rá, hogy a nő a saját bábolnai családi házát eladja. A nő több részletben, összesen 10 millió 650 ezer forintot utalt át a férfinek 2021. január-május között azért, hogy ebből rendezze a közös házuk vételárát és egyéb költségeket, azonban a férfinak ilyen szándéka nem volt.

Egy másik sértettől nem létező dohányboltja üzemeltetéséhez kért és kapott kölcsön 1 millió 400 ezer forintot a vádlott, mely összeget a sértett részére nem fizetett vissza. További 8 esetben az internetes párkereső oldalakon megismert nőktől egészségügyi problémákra, szemműtétre hivatkozással kért és kapott kölcsön különböző pénzösszeget, ezzel több millió forintos kárt okozva a sértetteknek.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottat ítélje börtönbüntetésre, tiltsa el a közügyek gyakorlásától, valamint rendelkezzen egy korábbi, próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtásáról is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

csalás

család

átverés

párkeresés