Késsel rontott be az iskola udvarára a drogos férfi: az iskolaőr állította meg

HelloVidék   
  Megosztom
Késsel rontott be az iskola udvarára a drogos férfi: az iskolaőr állította meg

Egy hatalmas konyhakéssel ment be egy iskola területére egy drogos férfi az egyik borsodi településen. Az iskolaőrnek azt mondta, „jöttem a dögért!" - írta meg a Blikk!

Ahogy a portál írja, a huszonéves férfi vélhetőleg drog hatása alatt sétált be az iskola udvarára, amelynek a kapuja nyitva volt, hiszen a gyerekek és az ott dolgozók is ott járnak be. Néhány méternél azonban nem jutott közelebb, mert az iskolaőr résen volt.

Két esetben felszólítottam, hogy hagyja el az iskola területét és tegye le a kést. Elindult a hangom irányába, akkor vettem észre, hogy a pupillái ki vannak tágulva, illetve kontrollálatlanul mozgott

- mesélte az iskolaőr.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

iskolaőr

konyhakés