Fejjel esett a lángoló gödörbe a négyéves kisfiú: ilyen most az állapota; nyomozás indult

HelloVidék   
  Megosztom
Fejjel esett a lángoló gödörbe a négyéves kisfiú: ilyen most az állapota; nyomozás indult

Túl van egy műtéten és már nincs életveszélyben a 4 éves fiú, aki lángoló gödörbe esett Nagykállóban, árulta el a gyerek édesanyja. A gyerek apja rakott tüzet az udvarukon, állítólag a szemetet akarta elégetni. A kisfiú valahogy a lángok közé esett. A rendőrség eljárást indított, írja az rtl.hu.

A súlyosan megégett négyéves kisfiú az arcán és a felsőtestén másodfokú égési sérüléseket szenvedett, a mentők életveszélyes állapotban szállították a budapesti Bethesda Gyermekkórház égési osztályára.

A gyermek szülei rögtön vonatra szálltak, hogy a kisfiuk mellett lehessenek. Édesanyja az RTL Híradónak elmondta, hogy kisfiát megműtötték, és jelenleg már nincs életveszélyben, stabil az állapota.

A Híradó riportjából kiderül, hogy a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben, ám még senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

gyermek

baleset

életveszély

nagykálló