Durván bántalmaztak egy 11 éves kisdiákot tornaórán: az édesanyját is megtámadták később

HelloVidék   
  Megosztom
Durván bántalmaztak egy 11 éves kisdiákot tornaórán: az édesanyját is megtámadták később

Egy tanuló bántalmazta osztálytársát egy érdi általános iskolában, akinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy azonnal kórházba kellett szállítani, írja a Bors. Három nappal az után, hogy az egészségügyi intézet feljelentést tett, a kisfiú édesanyjára is rátámadtak a nyílt utcán.

A fiút úgy megverte az egyik társa, hogy majdnem leszakadt a lépe. Kórházba kellett szállítani. Ezután a sértett anyukája bement az iskolába, hogy megkérdezze az iskola igazgatónőjét, hogy mégis hogyan történhetett ez meg. Végül még az édesanya lett kérdőre vonva, hogy ismeri a támadó fél családját, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni

- mesélte a felháborodott szülő.

Az orvosi vizsgálatok nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést állapítottak meg a gyermeknél. A kórház végül hivatalból feljelentést is tett a rendőrségen. Az anyát futás közben támadta meg egy ismeretlen három nappal később, ő is kórházba került.

Nekem ez nagyon furcsa. Félholtra verik a fiát, majd pár nappal később az édesanyát is megtámadják... Nehezen tudom elképzelni, hogy a két eset egymástól teljesen függetlenül történt volna

- fejtette ki véleményét egy posztban a férfi.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrségre szeptember 28-án érkezett a bejelentés arról, hogy egy Érd, Tétényi utca közelében futó nőt, ezidáig ismeretlen férfi többször megütött. Az Érdi Rendőrkapitányság feljelentés kiegészítést rendelt el, a körülmények tisztázása folyamatban van.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

diák

érd

tornaóra

bántalmazás

pest megyei rendőr-főkapitányság