Rejtélyes körülmények közt hunyt el a Balatonban megtalált utcazenész: kiderült, mi okozta a halálát

HelloVidék   
  Megosztom
Rejtélyes körülmények közt hunyt el a Balatonban megtalált utcazenész: kiderült, mi okozta a halálát

A gitáros rejtélyes körülmények között vesztette életét: régóta szenvedett már azért, mert egy betegség miatt elveszítette a hangját, és azóta nem találta a helyét. Most elkészült a jegyzőkönyv a 46 éves férfi haláláról, élettársa a napokban kapta meg a dokumentumot, amiből kiderült, hogy mi okozta a tragédiát.

Marcsek Balázsnak, az ismert veszprémi utcazenésznek szeptember közepén veszett nyoma: két napon át keresték a hozzátartozói, a barátai és a rendőrség, végül a Balatonban találták meg a holttestét – tette közzé a Blikk. A zenész halála után többekben megfordult, hogy reményvesztettségében maga dobta el az életét, ám most biztossá vált, hogy nem így történt.

A jegyzőkönyvből kiderült, hogy a halál oka szívelégtelenség volt, emellett a zenésznek volt még két másik, ugyancsak a szívvel kapcsolatos problémája is - tájékoztatta a portált az elhunyt utcazenész párja. Így az is kiderült, hogy nem volt szó klasszikus öngyilkosságról. Az elhunyt zenész párja néhány napja megkapta a férfi urnáját is, így beválthatta az ígéretét: hazavitte az utcazenész hamvait.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

egészség

család

zenész

elhunyt

haláleset