Fellázadtak a szülők a térség legdrágább menzája ellen: az ügyben önmagát vizsgálja ki a polgármester

HelloVidék   
  Megosztom
Fellázadtak a szülők a térség legdrágább menzája ellen: az ügyben önmagát vizsgálja ki a polgármester

Megbotránkoztak a szülők Dunakeszik a közétkeztetés drágulása miatt: Dióssi Csaba, a város kormánypárti polgármestere azt írta közösségi oldalán, hogy szülők fordultak hozzá a magas árak miatt, ezért azonnali vizsgálatot indít, rendkívüli ülést hív össze.

Az ügyben az a legérdekesebb, hogy a polgármester valójában saját maga ellen akar vizsgálatot indítani – tudósított róla az Index.

A helyi momentumos képviselő, Cseresznyés Csilla tette fel a kérdést:

Hogy létezik, hogy az étkezési térítési díjak pontosan olyan magasak lettek, mint ahogy Dióssi Csaba előterjesztésében szerepeltek?

Ezután követően a polgármester szintén a Facebookon posztolt arról, hogy a szülők kérésére azonnali vizsgálatot indít „a térség legdrágább térítési díja és legehetetlenebb menzája ügyében”.

Ha a szülők nem kezdenek mozgolódni, akkor ez is bejött, marad a környék legdrágább térítési díja

– írja Facebook posztjában Cseresznyés Csilla, aki dokumentumokkal is alátámasztotta, hogy a város polgármester lényegében maga és a képviselő-testület ellen indít vizsgálatot.

Korábban Dióssi Csaba a közösségi oldalán azt írta, hogy rendkívüli testületi ülést hív össze, és teljes körű kivizsgálást kér az üggyel összefüggésben. Azt is javasolta továbbá, hogy a vizsgálat idejére függesszék fel az áremelést, és azt ígérte, a jövő hónapra már kiszámlázott emelést a következő számlában írják jóvá.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

iskola

iskolai menza

közétkeztetés

menza