Fellázadtak a szülők a térség legdrágább menzája ellen: az ügyben önmagát vizsgálja ki a polgármester

HelloVidék   
  Megosztom
Fellázadtak a szülők a térség legdrágább menzája ellen: az ügyben önmagát vizsgálja ki a polgármester

Megbotránkoztak a szülők Dunakeszik a közétkeztetés drágulása miatt: Dióssi Csaba, a város kormánypárti polgármestere azt írta közösségi oldalán, hogy szülők fordultak hozzá a magas árak miatt, ezért azonnali vizsgálatot indít, rendkívüli ülést hív össze.

Az ügyben az a legérdekesebb, hogy a polgármester valójában saját maga ellen akar vizsgálatot indítani – tudósított róla az Index.

A helyi momentumos képviselő, Cseresznyés Csilla tette fel a kérdést:

Hogy létezik, hogy az étkezési térítési díjak pontosan olyan magasak lettek, mint ahogy Dióssi Csaba előterjesztésében szerepeltek?

Ezután követően a polgármester szintén a Facebookon posztolt arról, hogy a szülők kérésére azonnali vizsgálatot indít „a térség legdrágább térítési díja és legehetetlenebb menzája ügyében”.

Ha a szülők nem kezdenek mozgolódni, akkor ez is bejött, marad a környék legdrágább térítési díja

– írja Facebook posztjában Cseresznyés Csilla, aki dokumentumokkal is alátámasztotta, hogy a város polgármester lényegében maga és a képviselő-testület ellen indít vizsgálatot.

Korábban Dióssi Csaba a közösségi oldalán azt írta, hogy rendkívüli testületi ülést hív össze, és teljes körű kivizsgálást kér az üggyel összefüggésben. Azt is javasolta továbbá, hogy a vizsgálat idejére függesszék fel az áremelést, és azt ígérte, a jövő hónapra már kiszámlázott emelést a következő számlában írják jóvá.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

iskola

iskolai menza

közétkeztetés

menza