Sokkoló, ami a vidéki iskolában történt: mérgező vegyszerrel itatta iskolatársait az ötödikes diák

RTL   
  Megosztom
Sokkoló, ami a vidéki iskolában történt: mérgező vegyszerrel itatta iskolatársait az ötödikes diák

Vízkőoldó porral és folyadékkal kínálta iskolatársait egy ötödikes diák az egyik miskolci általános iskolában. Több gyerek ivott vagy evett a mérgező vegyszerből, amiről a fiú azt állította, hogy limonádé vagy robbanócukorka, számolt be az esetről az RTL Híradó.

Az alsósoknak robbanócukorkaként kínálta a gyerek a vízkőoldó port, amit többen megkóstoltak, de miután érezték, hogy baj van vele, kiköpték. Ezután vízzel higította a fiú a port, és limonádéként kínálta a felsősöknek. Többen ittak is belőle.

Több mentőautó és a rendőrség is a helyszínre vonult, de senkinek nem lett komolyabb baja szerencsére.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

általános iskola

vízkőoldó

mentők

diák