Szörnyű tragédia: hazafelé tartott a két fiatal, amikor súlyos balesetet szenvedtek

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: hazafelé tartott a két fiatal, amikor súlyos balesetet szenvedtek

A két fiatal Szeged felé tartott, amikor a férfi váratlanul áttért szürke BMW-jével a szemközti sávba, ahol frontálisan ütköztek egy Hódmezővásárhely felé tartó fehér színű kocsival. A baleset akkora volt, hogy a BMW az árokba csapódott, egy fás, füves területen állt. meg. A 13 éves lány és a 24 éves férfi a roncsba szorult. Csak a helyszínre kiérkező tűzoltók tudták őket kiszabadítani. Ehhez a kocsi hátsó, és oldalsó ajtajait is le kellett vágniuk, derül ki a Tények riportjából.

Kollégáink percek alatt a helyszínre érkeztek, és azonnal megkezdték az árokba borult autónál a mentést. Feszítővágóval szabadították ki, emelték ki a baleset áldozatait a roncs közül.

- nyilatkozta a Csongrád-Csanád vármegyei katasztrófavédelem szóvivője.

A férfi Békéssámsonon lakott, valószínűleg unokahúgát akarta hazavinni, amikor a tragédia bekövetkezett Szegedtől mindössze 16 km-re. Életüket sajnos nem lehetett megmenteni. Az ütközés ugyanis akkora volt, hogy a helyszínre kiérkező mentők által végrehajtott újraélesztés is sikertelennek bizonyult.

A 24 éves férfi a Szegedi és környéke BMW club tagja volt, csupa szív embernek ismerték.

A balesetben résztvevő másik autó 65 év körüli sofőrje könnyebb bokasérüléssel megúszta az esetet, de autója totálkáros lett. A rendőrség tovább vizsgálja a kedd esti baleset körülményeit.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

haláleset

közúti baleset

autóbaleset

szeged

csongrád-csanád megye