Szűk félmilliárd forint ment el a vidéki iskolára: erre költötték a súlyos pályázati pénzeket

MTI   
  Megosztom
Szűk félmilliárd forint ment el a vidéki iskolára: erre költötték a súlyos pályázati pénzeket

Befejeződött a Luther téri iskola épületének energetikai korszerűsítése Mezőberényben, amelyre a 9600 lakosú város önkormányzata csaknem 415 millió forint uniós támogatást nyert el.

A forrás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretéből származik. A felújítás során hőszigetelés zajlott, valamennyi nyílászárót műanyagra cserélték, korszerűsítették a fűtésrendszert, hőszivattyút és napelemet telepítettek - közölte az önkormányzat közleményben.

A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére terjed ki. Az intézmény székhelyén és hat telephelyén látja el feladatait, a Luther téri épület az egyik tagintézménye. Több mint 400 diák tanul az intézményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

család

iskola

támogatás

felújítás