Meghalt Palotai Zsolt: hatvankét éves volt az ismert lemezlovas

HelloVidék   
  Megosztom
Meghalt Palotai Zsolt: hatvankét éves volt az ismert lemezlovas

Hatvankét éves korában elhunyt az egyik legismertebb hazai lemezlovas, Palotai Zsolt, írja a Magyar Hang. A DJ Palotai néven ismertté vált művész halálhíréről barátai és kollégái számoltak be a közösségi médiában.

Többen is a hazai DJ-szakma legnagyobbjaként, az underground egyik motorjaként hivatkoztak rá. Az elektronikus zene, a drum and bass és a breakbeat egyik legfontosabb meghonosítójaként tekintettek rá, a kilencvenes évek elejétől a magyar zenei élet fontos alakja volt. A rendszerváltás időszakában a Tilos az Á Klub művészeti vezetője, majd a Tilos Rádió zenei főszerkesztője volt.

Édesapja az öt éve elhunyt olimpiai bajnok labdarúgó és játékvezető, Palotai Károly volt.

Palotai Zsolt halála napján kapta meg a Pro Cultura Urbis díjat, olyanok mellett, mint Papp Gábor Zsigmond filmrendező és Rozgonyi-Kulcsár Viktória kulturális menedzser. A fővárosi kultúra értékeinek gazdagításáért odaítélt díj közleményében azt írták: Palotai neve összefonódott a magyar underground zenei élettel, harminc éve a szakma meghatározó szereplője, az ország legnagyobb zenei kitekintésű DJ-je.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

elhunyt

gyász

lemezlovas

dj

dj palotai

palotai zsolt