Szörnyű tragédia: első munkanapján halt meg egy 18 éves fiatal egy nádudvari üzemben

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: első munkanapján halt meg egy 18 éves fiatal egy nádudvari üzemben

Egy nádudvari üzemben lévő telephelyen első munkanapját kezdte hétfőn a 18 éves hajdúszoboszlói fiú, aki még aznap életveszélyesen megsérült a munkahelyén. A fiú kórházba került, de mire a hozzátartozói beértek, már kómába esett és nem tudták megmenteni az életét.

Az orvosok a család szerint mindent megtettek érte, de nem tudták megmenteni az életét, szerettei elbúcsúzni is csak úgy tudtak tőle, hogy abból már nem érzékelt semmit - számolt be róla az RTL Híradó.

Az RTL úgy tudja, egy fa- és betonüzemben egy többtonnás betonelem zuhant egy targoncáról a fiúra. Bár kollégái közül többen próbáltak segíteni rajta, mire a mentők a helyszínre érkeztek, a sérült már nem mutatott életjeleket – mondta a tévécsatornának Ménes Dávid, a mentőszolgálat regionális szóvivője. Az újraélesztés ugyan sikeres volt, és mentőhelikopterrel szállították a debreceni traumatológiára, de a súlyos fejsérülése miatt nem volt esélye a túlélésre.

Hogy műszaki hiba vagy mulasztás miatt történt-e a halálos baleset, egyelőre nem tudni. Az érintett vállalatnál nem nyilatkoztak az RTL-nek. A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az ügyet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

tragédia

halál

baleset