Brutális: saját lányát erőszakolta meg egy soproni férfi

MTI   
  Megosztom
Brutális: saját lányát erőszakolta meg egy soproni férfi

Jogerősen is súlyos büntetésre számíthat az a férfi, aki rendszeresen megerőszakolta és teherbe ejtette a 14 éves nevelt lányát Sopronban. A férfit a Győri Törvényszék életfogytig tartó fegyházra ítélte.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség ugyanis arra tett indítványt, hogy a táblabíróság hagyja helyben a férfi életfogytig tartó büntetését.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a férfi a nagybátyja és egyben a nevelő apja is volt a 2004 februárjában született lánynak. A soproni ingatlanban velük élt a lány édesanyjának korábbi kapcsolatából született további két kiskorú gyermeke is.

2018 szeptemberében a vádlott erőszakkal szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette a tizennégy éves lányt. Veréssel fenyegette meg, ezért a lány nem mert beszélni senkinek a vele történtekről. A cselekmény következtében a lány teherbe esett, melyet egészségügyi ellátás keretében megszakítottak.

– fogalmazott közleményében az ügyészség.

A férfi ezután is többször is fenyegette és bántalmazta a nevelt lányát. A férfi 2018 decemberében, valamint 2019 júliusában legalább ötször erőszakolta meg a lányt, aki ismét terhes lett. Egészségügyi ellátás keretében ezt a terhességet is megszakították.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

erőszak

bűncselekmény

sopron