Brutális tömegverekedés Kaposváron: vasvillákkal, kardokkal estek egymásnak a családok + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális tömegverekedés Kaposváron: vasvillákkal, kardokkal estek egymásnak a családok + VIDEÓ

Két család kardokkal és vasvillákkal esett egymásnak a Kaposvár délnyugati, cseri városrészében. A rendőrség több embert előállított, nyomozást rendeltek el.

Egy konfliktus robbant ki Kaposvár cseri városrészében, ahol két család kardokkal és vasvillákkal szállt szembe egymással péntek este - derült ki egy a kaposvarmost.hu olvasója által küldött videóból, amelyet a Facebook-oldalukra töltött fel. A videón egy nő látható, aki hangosan és rekedten kiabál, nem mellőzve a trágár kifejezéseket. "Mind meghaltok! Karddal várlak benneteket!" - hallható a felvételen. A nő további fenyegetéseket tesz, míg a háttérből egy másik személy átadja neki a kardot egy halk "le lesz vágva a feje" megjegyzéssel.

Mint az az alábbi felvételen is látható, a videót rögzítő nő ennél is tovább ment: "kikerítem a p*csádat, beleadom az uradnak a szájába a méhedet!" - mondja kissé ingerülten, majd az autójukban folytatódik a felvétel. Egy másik nő és egy férfi utazik az autóban, akik valószínűleg Facebook élő adást közvetítettek.

A videón láthatóak, ahogy megérkeznek a helyszínre és hangos "Gyerteeeek ki!" felkiáltásokat intéznek az ott lakókhoz, akik éles sikoltásokkal válaszolnak. A felvétel 4 perc 30 másodperc után már csak hangokat rögzít, melyek között puffanások, csattanások és üvegtörések hallhatóak. A videó a rendőrautók szirénájával zárul. A videó ide kattintva tekinthető meg!

A rendőrség is megerősítette az esetet. Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a József utcába riasztották őket, mert két család összevitatkozott. Több járművel vonultak ki a helyszínre és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást, több embert elő is állítottak. A nyomozás még folyamatban van, de komolyabb sérülések nem történtek.

A videón szereplők arcát és hangját személyiségi jogok miatt felismerhetetlenné tették, a trágár beszédet pedig cenzúrázták. A videót csak felnőtt nézőknek ajánlják. A kard és a vasvilla népszerű eszköznek tűnik a környéken, nyolc évvel ezelőtt ugyanezekkel a "fegyverekkel" esett egymásnak két család a Cseri úton.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

verekedés

tömegverekedés

kaposvár

bunyó

vasvilla

kard