Szörnyű tragédia: egy férfi holttestét emelték ki a Kapos folyóból

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: egy férfi holttestét emelték ki a Kapos folyóból

2023.12.02/84. A délelőtt folyamán kaptuk a riasztást, hogy a Kapos folyóból egy férfi holttestét kell kiemelni- írta Facebook-oldalán a Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület.

Ahogy a posztban írják:

Egységünk búváruhában a vízben lévő elhunytat megközelítette és partra juttatta. A helyszínesést követően az áldozatot szilárd útburkolathoz szállítottuk, ahol átadtuk a temetkezési vállalat embereinek. A munkánk ismét az OMSZ és a rendőrség együttműködésével zajlott. A családnak és hozzátartozóknak ezúton is részvétünket nyílvánítjuk.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kapos folyó

holttest

kaposvári önkéntes tűzoltó és életmentő egyesület

kaposvár