Emberölés Baranyában: vádat emeltek az élettársát meggyilkoló férfi ellen

MTI   
  Megosztom
Emberölés Baranyában: vádat emeltek az élettársát meggyilkoló férfi ellen

Emberölés miatt emelt vádat a Baranya Vármegyei Főügyészség egy büntetett előéletű, korábban az idegenlégióban szolgáló férfi ellen, aki 2022 novemberében megölte élettársát - közölte a vádhatóság csütörtökön az MTI-vel.

Az ügyészség közleményében azt írták, hogy a baranyai férfi és élettársa, a későbbi sértett 2014-ben ismerkedett meg egymással, majd a férfi közel hároméves börtönbüntetésre vonult, amelyet Németországban töltött le. Szabadulását követően élettársi kapcsolatot létesítettek, gyermekük is született. Mindketten külföldön dolgoztak időszakosan: a nő prostituáltként, a vádlott - aki korábban az idegenlégiónál szolgált - sofőrként.

A vádlott több alkalommal is bántalmazta élettársát

A férfi és a nő kapcsolatában mindvégig jelen volt a feszültség, annak során a vádlott több alkalommal bántalmazta is élettársát, majd tavaly novemberben viselkedése olyannyira kiegyensúlyozatlanná vált, hogy többször zavarodottan, összefüggéstelenül beszélt, rendszeresen megöléssel fenyegette élettársát, illetve az egész családot. Egy november végén köztük zajló vita hevében a vádlott egy késsel nagy erővel, célzottan tarkótájon szúrta a nőt, aki azonnal meghalt. A lakásban fekvő holttestre a zavarodott férfi édesapja talált rá - olvasható a vádhatóság közleményében.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

baranya

gyilkosság

bűncselekmény

család