Szörnyű tragédia: szalagavatón hunyt el a kiskunhalasi iskola tanára

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: szalagavatón hunyt el a kiskunhalasi iskola tanára

Megrendítő tragédia árnyékolta be a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium péntek esti szalagavatóját. Az eseményen az iskola egyik  oktatója rosszul lett. Életéért hosszasan küzdöttek a mentők, de már nem tudták megmenteni.

Rosszul lett egy oktató a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium pénteki szalagavató ünnepségén. A kiérkező mentők hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni az állapotát, de nem tudták megmenteni - írja a baon.hu.

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Az intézmény szalagavató ünnepségén egyik Oktatónk fellépését követően rosszul lett. A kiérkező mentők hosszasan küzdöttek Kollégánk életéért, de sajnos nem tudták megmenteni. Az Iskola a nagy tisztelettel övezett Tanárát saját halottjának tekinti. További információt csak a Család hozzájárulásával közlünk

- olvasható a Dr. Komáromi Szilárd igazgató által jegyzett közleményben.

A lap úgy tudja, hogy a szalagavatónak otthont adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokához egy másik mentőt is hívtak, mert egy diák is rosszul lett. Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

tragédia

kiskunhalas

haláleset