Brutális gyilkosság: féltékenységből végzett élettársával egy férfi Nagycsécsen

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális gyilkosság: féltékenységből végzett élettársával egy férfi Nagycsécsen

A férfi az egész éjszakát az asszony holttestével töltötte Nagycsécsen. A gyilkosság szerdán történhetett a település egyik félreeső utcájában, ahol a 60 év körüli pár kutyákkal élt, kettesben.


 


 

Féltékenységből ölhetett – ezt mondják a helyiek arról a férfiról, aki puszta kézzel végzett élettársával a Borsod megyei Nagycsécsen az RTL híradója szerint.

A gyilkosság szerdán történhetett a település egyik félreeső utcájában, ahol a 60 év körüli pár kutyákkal élt, kettesben. A rendőrség tájékoztatása szerint a féri december 6-án az éjjeli órákban, egy vitát követően bántalmazta élettársát, aki ebbe belehalt. A férfi ezután az egész éjszakát az asszony holttestével töltötte, majd egy ismerősének bevallotta, mit tett.

Az RTL-nek nyilatkozott egy szomszéd is, aki azt mondta, hogy az asszony szezonális munkákat végzett, ő volt a kereső fél a háztartásban, míg a férfi “a mának élt”. Habár a helyiek féltékenységre gyanakodnak, egyelőre nem tudni, miért támadt a párjára, a letartóztatásáról vasárnap dönthet a bíróság.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

gyilkosság

tragédia

bűncselekmény