Igazi hős: karácsonykor mentette meg szülei életét egy szegedi kislány

HelloVidék   
  Megosztom
Igazi hős: karácsonykor mentette meg szülei életét egy szegedi kislány

Karácsonykor mentette meg édesanyja és húga életét egy kislány Szegeden. A kislány éjjel 1 órakor fojtó szagra ébredt és próbálta az édesanyját ébresztgetni, de ő nem tért magához. Ekkor döntött úgy, hogy szól a felső szomszédoknak.

Karácsony első éjszakáján az egyik szegedi panellakásba csöngetett be egy 7 éves kislány, hogy segítséget kérjen, mert hatalmas füst öntötte el a lakásukat.

A RTL Híradó beszámolója szerint a szomszédok tárcsázták a segélyhívót, majd az időközben kiérkező rendőrök segítségével kihozták a lakásból az anyát és a kislány húgát.

Mint kiderült, a sütőben maradt edényben felforrósodott az olaj, amiatt keletkezett a füst. A helyszínre végül négy mentőautó érkezett, mert a lakásban lakók mellett a mentésben részt vevő két rendőrnő is füstmérgezést kapott.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

karácsony

életmentés

kislány