Testvérgyilkosság Vas vármegyében: a sértett a helyszínen belehalt súlyos sérülésébe

MTI   
  Megosztom
Testvérgyilkosság Vas vármegyében: a sértett a helyszínen belehalt súlyos sérülésébe

Szombathelyi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a felsőszölnöki férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2024 január 5-én este megölte testvérét - közölte az MTI-vel a Szombathelyi Törvényszék sajtószóvivője.

Tóth András Imre ismertetése szerint a férfi házuk konyhájában szóváltás és dulakodás közben egy konyhakéssel hátba szúrta testvérét, aki a helyszínen belehalt sérülésébe. A nyomozási bíró döntésének indoklása szerint a bűncselekmény miatt akár 15 év szabadságvesztés is kiszabható, ezért fennáll a gyanúsított szökésének veszélye, és az is, hogy a büntetőeljárás kezdeti szakaszában megnehezíthetné a bizonyítást. A végzést tudomásul vették, így az végleges - írták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

vas

bűncselekmény

család

börtönbüntetés

szökés