Testvérgyilkosság Vas vármegyében: a sértett a helyszínen belehalt súlyos sérülésébe

MTI   
  Megosztom
Testvérgyilkosság Vas vármegyében: a sértett a helyszínen belehalt súlyos sérülésébe

Szombathelyi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a felsőszölnöki férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2024 január 5-én este megölte testvérét - közölte az MTI-vel a Szombathelyi Törvényszék sajtószóvivője.

Tóth András Imre ismertetése szerint a férfi házuk konyhájában szóváltás és dulakodás közben egy konyhakéssel hátba szúrta testvérét, aki a helyszínen belehalt sérülésébe. A nyomozási bíró döntésének indoklása szerint a bűncselekmény miatt akár 15 év szabadságvesztés is kiszabható, ezért fennáll a gyanúsított szökésének veszélye, és az is, hogy a büntetőeljárás kezdeti szakaszában megnehezíthetné a bizonyítást. A végzést tudomásul vették, így az végleges - írták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

vas

bűncselekmény

család

börtönbüntetés

szökés