Szívszorító: újszülött csecsemőt találtak a szolnoki kórház inkubátorában

HelloVidék   
  Megosztom
Szívszorító: újszülött csecsemőt találtak a szolnoki kórház inkubátorában

Egészséges, alig néhány órával korábban született kisfiút találtak szerdán este a Hetényi Géza Kórház babamentő inkubátorában Szolnokon. A babáról szülei megfelelően gondoskodtak, mielőtt az inkubátorban helyezték el, hiszen takaróba burkolták és köldökzsinórját ellátták.

Az újszülött a Szolnoki Dániel nevet kapta a csecsemő- és gyermekosztály dolgozóitól és az osztály PIC-részlegére került megfigyelésre. A kórház megkezdte a hivatalos gyámügyi eljárást annak érdekében, hogy a kisfiú sorsa mielőbb megnyugtató módon rendeződjön - írja a Szoljon.

A kórház dolgozói Szolnoki Dánielnek nevezték el azt az egészséges fiú újszülöttet, akit szerda este helyeztek el a Hetényi Géza Kórház babamentő inkubátorában. Azt nem lehet tudni, hogy a gyönyörű babáról miért mondtak le a szülei.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

kisbaba

újszülött

szolnok