Szexuális erőszak: egy héten belül két nőre támadt rá a tatabányai férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Szexuális erőszak: egy héten belül két nőre támadt rá a tatabányai férfi

A rendőrségre február 9-én kora reggel érkezett bejelentés, miszerint ismeretlen tettes Tatabányán rátámadt egy nőre - közölte a police.hu. Mint írják, ütlegelte és a földre lökte a sértettet, és szexuális cselekményre akarta rávenni. Miután ez nem sikerült, elvette a nőnél lévő pénzt, majd elmenekült. Amint a helyi rendőrök tudomást szereztek az esetről, azonnal forró nyomon indultak az elkövető után. Éjjel-nappal, minden eszközt bevetve dolgoztak azon, hogy kézre kerítsék a tettest.

Az áttörést egy hét múlva sikerült elérni, amikor február 16-án újabb hasonló esetről érkezett bejelentés. A férfi ezúttal is erőszakoskodott a sértettel, aki ellökte magától támadóját, és elfutott a helyszínről. Azonnal bejelentést tett a rendőrségen, és részletes személyleírást adott támadójáról. Az előző esetet követően begyűjtött információkat kiegészítve az új adatokkal a nyomozás új lendületet vett. Információik alapján a második bűncselekmény napján a tatabányai nyomozók elfogták a 25 éves helyi férfit. A V. Kristóf lakásán tartott kutatás során a rendőrök megtalálták azt a hátizsákot is, ami a második támadáskor nála volt, és amiről a sértett szintén leírást adott.

V. Kristóf ellen szexuális erőszak bűntette és annak kísérlete, valamint kifosztás bűntett gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették. Kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság február 19-én el is rendelt. A vármegye nyomozói továbbra is kiemelt feladatuknak tekintik, hogy a hasonló jellegű bűncselekményeket a lehető leggyorsabban felderítsék, és elfogják azok elkövetőit.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szexuális erőszak

szexuális bántalmazás

tatabánya