Szexuális erőszak: egy héten belül két nőre támadt rá a tatabányai férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Szexuális erőszak: egy héten belül két nőre támadt rá a tatabányai férfi

A rendőrségre február 9-én kora reggel érkezett bejelentés, miszerint ismeretlen tettes Tatabányán rátámadt egy nőre - közölte a police.hu. Mint írják, ütlegelte és a földre lökte a sértettet, és szexuális cselekményre akarta rávenni. Miután ez nem sikerült, elvette a nőnél lévő pénzt, majd elmenekült. Amint a helyi rendőrök tudomást szereztek az esetről, azonnal forró nyomon indultak az elkövető után. Éjjel-nappal, minden eszközt bevetve dolgoztak azon, hogy kézre kerítsék a tettest.

Az áttörést egy hét múlva sikerült elérni, amikor február 16-án újabb hasonló esetről érkezett bejelentés. A férfi ezúttal is erőszakoskodott a sértettel, aki ellökte magától támadóját, és elfutott a helyszínről. Azonnal bejelentést tett a rendőrségen, és részletes személyleírást adott támadójáról. Az előző esetet követően begyűjtött információkat kiegészítve az új adatokkal a nyomozás új lendületet vett. Információik alapján a második bűncselekmény napján a tatabányai nyomozók elfogták a 25 éves helyi férfit. A V. Kristóf lakásán tartott kutatás során a rendőrök megtalálták azt a hátizsákot is, ami a második támadáskor nála volt, és amiről a sértett szintén leírást adott.

V. Kristóf ellen szexuális erőszak bűntette és annak kísérlete, valamint kifosztás bűntett gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették. Kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság február 19-én el is rendelt. A vármegye nyomozói továbbra is kiemelt feladatuknak tekintik, hogy a hasonló jellegű bűncselekményeket a lehető leggyorsabban felderítsék, és elfogják azok elkövetőit.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szexuális erőszak

szexuális bántalmazás

tatabánya