Gyászba borult a vidéki színház: elhunyt a Jászai Mari-díjas magyar színművész

HelloVidék   
  Megosztom
Gyászba borult a vidéki színház: elhunyt a Jászai Mari-díjas magyar színművész

Hunyadkürti Györgyöt a Csiky Gergely kaposvári Csiky Gergely színház saját halottjának tekinti.

Megrendülten és mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik tisztelték és szerették, hogy Hunyadikürti György 2024. február 26. napján, életének 73. évében váratlan hirtelenséggel elhunyt

– jelentette be a kaposvári Csiky Gergely színház Facebook-oldalán.

A Jászai Mari-díjas színművészt, Érdemes és Kiváló művészt, a kaposvári Csiky Gergely Színház örökös tagja, életének 73. évében váratlan hirtelenséggel elhunyt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

kaposvár

színművész

elhunyt

színház

család

művészet

gyász