Szörnyű tragédia: holttestet találtak a Fertő tóban

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: holttestet találtak a Fertő tóban

Több mint egy hónapja keresték a korcsolyázás közben eltűnt férfit. Valószínűleg beszakadt alatta a jég - írja a Bors.

Ahogy a portál írja, azonosították azt a holttestet, amelyet szerdán találtak: kiderült, hogy az áldozat az az 55 éves férfi, aki a Fertő tavon korcsolyázás közben tűnt el január 15-én. A Rusztnál eltűnt férfit a rendőrség és a tűzoltóság is nagy erőkkel kereste, a kutatásba szonáros hajókat, drónokat és kutyákat is bevontak.

A hatóságok szerint nem gyilkosság történt, azt gyanítják, hogy a férfi alatt beszakadt a jég és megfulladt

- írta meg a burgenland.orf.at. Hozzátették, a holttestre Pátfalu és Illmic között, a nádas szélén bukkant rá egy halász. Az áldozatot a feleséget és gyermeke is gyászolja.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

haláleset

baleset

jég

korcsolyázás

fertő tó