Újabb meglepetés a szolnoki kórház babamentőjében: valaki egy kisfiút hagyott az inkubátorban

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb meglepetés a szolnoki kórház babamentőjében: valaki egy kisfiút hagyott az inkubátorban

Hétvégén újabb csecsemőt találtak a Hetényi Géza Kórház babamentő inkubátorában, ahol legutoljára idén, januárban helyeztek el egy egészséges kisfiút. Az újszülöttet, aki korababaként a 34-35. héten jött a világra, Máténak nevezték el a kórház dolgozói - írja a szoljon.hu.

Ahogy a lap írja, alig néhány héttel a korábbi eset után, a hétvégén ismét megszólalt a szolnoki Hetényi Géza Kórház babamentő inkubátorának jelzőcsengője. Mint írják, most is egy kisfiút helyeztek el benne. A lapnak dr. Retkes Tamás, a csecsemő és gyermekosztály vezető főorvosa elmondta,

Az anya személye, a szülés helye, körülményei ismeretlenek. Az újszülöttet a kórház munkatársai ellátták és Máténak nevezték el. A kórház megkezdte a hivatalos gyámügyi eljárást annak érdekében, hogy a gyermek sorsa mielőbb megnyugtató módon rendeződjön.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szolnok

csecsemő

inkubátor

babamentő