Bántalmazott csecsemőt ápolnak a szombathelyi kórházban: büntetőeljárás indul a tettes ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Bántalmazott csecsemőt ápolnak a szombathelyi kórházban: büntetőeljárás indul a tettes ellen

Súlyosan bántalmazott csecsemőt ápolnak a szombathelyi Markusovszky-kórházban – írja a vaol.hu. A portál értesülései szerint a néhány hetes gyermek az elmúlt héten került a kórházba.

A történtekkel kapcsolatban a portál megkereste a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahol megerősítették információt. Az esetet a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja. A nyomozás sikerességére való tekintettel a rendőrségnek egyelőre nem áll módjában bővebb információval szolgálni az esetről.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szombathely

markusovszky-kórház

csecsemő

gyermekbántalmazás

család

nyomozás