Így győzte le a rezsidémont a jászsági kisváros

HelloVidék   
  Megosztom
Így győzte le a rezsidémont a jászsági kisváros

Mezőtúron kiemelt figyelmet szentelnek a megújuló energia minél hatékonyabb hasznosítására, írja a szoljon.hu. Az új rendszerek háztartásokat és vállalkozásokat láthatnak el árammal.

A település határában található szélerőmű mellett épülő egy napelempark láthatja el a térség energiaellátását.

A képviselő-testület az önkormányzat tulajdonában lévő tizenegy hektáros terület hasznosításáról szóló tárgyalások folytán megállapodást kötött a napelempark megvalósítására, működtetésére és üzemeltetésére. Az új létesítmény a Túrkevei út és az Északi összekötő út által határolt területen fog elhelyezkedni az ingatlanok megosztása és a szántó művelés alól történő kivonást követően.

A szomszédos Kétpón a Magyar Villamos Művek Zrt. leányvállalata tervez naperőművet létesíteni. Az önkormányzat az érintett másfél hektáros területet bérbe adja a vállalat részére, mely a település bevételeit erősíti bérleti díj és iparűzési adó formájában.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

napelem

mezőtúr

megújuló energia

fejlesztés

napelempark

energia