Így győzte le a rezsidémont a jászsági kisváros

HelloVidék   
  Megosztom
Így győzte le a rezsidémont a jászsági kisváros

Mezőtúron kiemelt figyelmet szentelnek a megújuló energia minél hatékonyabb hasznosítására, írja a szoljon.hu. Az új rendszerek háztartásokat és vállalkozásokat láthatnak el árammal.

A település határában található szélerőmű mellett épülő egy napelempark láthatja el a térség energiaellátását.

A képviselő-testület az önkormányzat tulajdonában lévő tizenegy hektáros terület hasznosításáról szóló tárgyalások folytán megállapodást kötött a napelempark megvalósítására, működtetésére és üzemeltetésére. Az új létesítmény a Túrkevei út és az Északi összekötő út által határolt területen fog elhelyezkedni az ingatlanok megosztása és a szántó művelés alól történő kivonást követően.

A szomszédos Kétpón a Magyar Villamos Művek Zrt. leányvállalata tervez naperőművet létesíteni. Az önkormányzat az érintett másfél hektáros területet bérbe adja a vállalat részére, mely a település bevételeit erősíti bérleti díj és iparűzési adó formájában.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

napelem

mezőtúr

megújuló energia

fejlesztés

napelempark

energia