Új üzleti központ épül Abonyban

HelloVidék   
  Megosztom
Új üzleti központ épül Abonyban

Abony térségében már javában zajlanak a gépi földmunkák: a napokban kezdődött el a város új üzleti negyedének kialakítása.

Az önkormányzat közlése szerint a beruházás 306 millió forint összegű európai uniós és hazai költségvetési támogatás segítségével valósul meg, a fejlesztések várhatóan 2019. április végén fejeződnek majd be.

A fejlesztésektől a helyi kis- és középvállalkozások versenyképességének javítását várják, de az üzleti park telepítése a foglalkoztatás bővítését és az új beruházók betelepülését is magával hozhatja. A városvezetés célzott szolgáltatásokkal és egyéb kedvezményekkel (pl. iparűzési adókedvezmény) kívánja serkenteni a térség gazdasági tevékenységét, ha a legkorszerűbb infrastruktúra nem lenne elegendő.

A beruházás helyszíneként szolgáló Mátyás király út a 40-es főúthoz csatlakozik, melyről a most épülő M4-es gyorsforgalmi út könnyedén elérhető lesz. A terület a tervezett M8-as autópálya M4-M8 csomópontjához is közel fekszik majd.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fejlesztés

beruházás

abony

üzleti park

ipari park

gazdaság