Új üzleti központ épül Abonyban

HelloVidék   
  Megosztom
Új üzleti központ épül Abonyban

Abony térségében már javában zajlanak a gépi földmunkák: a napokban kezdődött el a város új üzleti negyedének kialakítása.

Az önkormányzat közlése szerint a beruházás 306 millió forint összegű európai uniós és hazai költségvetési támogatás segítségével valósul meg, a fejlesztések várhatóan 2019. április végén fejeződnek majd be.

A fejlesztésektől a helyi kis- és középvállalkozások versenyképességének javítását várják, de az üzleti park telepítése a foglalkoztatás bővítését és az új beruházók betelepülését is magával hozhatja. A városvezetés célzott szolgáltatásokkal és egyéb kedvezményekkel (pl. iparűzési adókedvezmény) kívánja serkenteni a térség gazdasági tevékenységét, ha a legkorszerűbb infrastruktúra nem lenne elegendő.

A beruházás helyszíneként szolgáló Mátyás király út a 40-es főúthoz csatlakozik, melyről a most épülő M4-es gyorsforgalmi út könnyedén elérhető lesz. A terület a tervezett M8-as autópálya M4-M8 csomópontjához is közel fekszik majd.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fejlesztés

beruházás

abony

üzleti park

ipari park

gazdaság