Új üzleti központ épül Abonyban

HelloVidék   
  Megosztom
Új üzleti központ épül Abonyban

Abony térségében már javában zajlanak a gépi földmunkák: a napokban kezdődött el a város új üzleti negyedének kialakítása.

Az önkormányzat közlése szerint a beruházás 306 millió forint összegű európai uniós és hazai költségvetési támogatás segítségével valósul meg, a fejlesztések várhatóan 2019. április végén fejeződnek majd be.

A fejlesztésektől a helyi kis- és középvállalkozások versenyképességének javítását várják, de az üzleti park telepítése a foglalkoztatás bővítését és az új beruházók betelepülését is magával hozhatja. A városvezetés célzott szolgáltatásokkal és egyéb kedvezményekkel (pl. iparűzési adókedvezmény) kívánja serkenteni a térség gazdasági tevékenységét, ha a legkorszerűbb infrastruktúra nem lenne elegendő.

A beruházás helyszíneként szolgáló Mátyás király út a 40-es főúthoz csatlakozik, melyről a most épülő M4-es gyorsforgalmi út könnyedén elérhető lesz. A terület a tervezett M8-as autópálya M4-M8 csomópontjához is közel fekszik majd.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fejlesztés

beruházás

abony

üzleti park

ipari park

gazdaság