Új üzleti központ épül Abonyban

HelloVidék   
  Megosztom
Új üzleti központ épül Abonyban

Abony térségében már javában zajlanak a gépi földmunkák: a napokban kezdődött el a város új üzleti negyedének kialakítása.

Az önkormányzat közlése szerint a beruházás 306 millió forint összegű európai uniós és hazai költségvetési támogatás segítségével valósul meg, a fejlesztések várhatóan 2019. április végén fejeződnek majd be.

A fejlesztésektől a helyi kis- és középvállalkozások versenyképességének javítását várják, de az üzleti park telepítése a foglalkoztatás bővítését és az új beruházók betelepülését is magával hozhatja. A városvezetés célzott szolgáltatásokkal és egyéb kedvezményekkel (pl. iparűzési adókedvezmény) kívánja serkenteni a térség gazdasági tevékenységét, ha a legkorszerűbb infrastruktúra nem lenne elegendő.

A beruházás helyszíneként szolgáló Mátyás király út a 40-es főúthoz csatlakozik, melyről a most épülő M4-es gyorsforgalmi út könnyedén elérhető lesz. A terület a tervezett M8-as autópálya M4-M8 csomópontjához is közel fekszik majd.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fejlesztés

beruházás

abony

üzleti park

ipari park

gazdaság