Hiába a letelepedési támogatás: még mindig nincs elég fogorvos vidéken

Magyar Hírlap   
  Megosztom
Hiába a letelepedési támogatás: még mindig nincs elég fogorvos vidéken

A praxispályázatok révén mindezek mellett szintén több millió forintos támogatáshoz lehet jutni, így a letelepedési támogatást a legalább tizenkét hónapja betöltetlen praxisok újranyitását segíti.

Az elmúlt évtől már az alapellátó fogorvosok is ugyanolyan támogatást kapnak, mint a háziorvosok, vagyis 2018. március1-től az alapellátást nyújtó fogorvosi szolgáltatók havonta százharmincezer forintnyi rezsitámogatásra jogosultak szolgálatonként- írja a Magyar Hírlap.

A praxispályázatok révén mindezek mellett szintén többmillió forintos támogatáshoz lehet jutni, igy a letelepedési támogatást a legalább tizenkét hónapja betöltetlen praxisok újranyitását segíti.

A letelepedési pályázaton eddig 927,2 millió forintot fizettek ki a nyerteseknek, a nyertes és támogatási szerződést kötő pályázó fogorvosok száma azóta 37 fő.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

fogorvos

letelepedés

hellovidek

egészségügy