Örülhetnek a pizzarajongók: újabb multi hódítja meg Magyarország nagyvárosait

HelloVidék   
  Megosztom
Örülhetnek a pizzarajongók: újabb multi hódítja meg Magyarország nagyvárosait

Megnyitotta üzletét Miskolcon az amerikai étteremlánc a Pizza Hut. Az étterem dinamikusan terjeszkedik, immár Budapest határán is túlnyúlik, a tavalyi győri nyitást követően idén a most nyitott miskolci éttermet a tervek szerint hamarosan újabb követi.

„Nagy öröm számunkra, hogy új éttermeinkkel immár Miskolcra is eljuthattunk. Reméljük, hogy frissen készült pizzáinkkal és a változatos feltétekkel hamarosan a miskolciak egyik kedvenc éttermévé válhatunk.

– mondta az étterem megnyitóján Szabó Orsolya, a Pizza Hut marketingmenedzsere.

Az új étteremben a hagyományos vékony és az ikonikus, sajttal töltött szélű pizzákból lehet választani klasszikus és újító ízekben, valamint személyre szabottan az „Ahogyan Te szeretnéd” feltétnek köszönhetően.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

pizza

hellovidek

üzlet

project

miskolc