Kigyulladt a nagyhegyesi gáztározó: 15 méter magasra csapnak a lángok

MTI   
  Megosztom
Kigyulladt a nagyhegyesi gáztározó: 15 méter magasra csapnak a lángok

Technológiai meghibásodás okozta a tüzet a nagyhegyesi gáztározóban, emiatt lobbant be a gáz kedd hajnalban. A meghibásodás következtében egy helyről kiáramlott a gáz, és begyulladt; jelenleg 15 méteresek a lángok.

A szakemberek leválasztották, elzárták a hibás gázvezetéket, ám még van gáz a csőben, amely táplálja a hatalmas lángokat - mondta Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Tájékoztatása szerint a Hajdú-Bihar megyei hivatásos és önkormányzati tűzoltók nyolc vízsugárral vették körbe a lángoszlopot, valamint végzik a terület hűtését is, nehogy továbbterjedjen a tűz. A mentőszolgálat is a helyszínen van, de senki nem sérült meg.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, hogy a 3321-es út mentén lévő gáztározóból 5 óra 30 perc körül csaptak fel a lángok. A rendőrök a veszélyhelyzet elhárításáig teljes szélességében lezárták a 33-as főút Nagyhegyes és Hajdúszoboszló közötti szakaszát, a forgalmat a 4-es főútra terelik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

gáz erőmű

tűzvész

nagyhegyes

gáztározó