Bedőlt lakáshitelesek, figyelem! Ha nem léptek ma, elúszhat minden

hvg.hu   
  Megosztom
Bedőlt lakáshitelesek, figyelem! Ha nem léptek ma, elúszhat minden

Módosul a hitelszerződésből eredő kötelezettségeiknek eleget tenni nem tudó természetes személyek lakhatásának biztosításáról szóló, még 2011-ben hozott törvény.

A Nemzeti Eszközkezelő már csak azokat a lakóingatlanokat vásárolhatja meg, amelyekről a hiteladós vagy a zálogkötelezett a keddi közlönyben megjelent kormányrendelet hatálybalépésének napjáig – azaz szerdáig – benyújtja a szándéknyilatkozatát - írja a hvg.hu.

Aki a határidő után fordulna ezzel a szervezethez vagy az illetékes pénzintézetekhez, azt tájékoztatni fogják, hogy a vásárlásra már nem kerül sor.

Ennek hátterében az áll, hogy Semjén Zsolt és Bártfai-Mager Andrea kedden benyújtott törvényjavaslata értelmében kedvező feltételekkel vásárolhatnák vissza otthonukat azok a bedőlt devizahitelesek, akik részt vettek az eszközkezelő programjában.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

devizahitel

hellovidék

lakás

eszközkezelő