Ezrek dolgoznának börtönökben: kiderült, mennyit lehet keresni

Világgazdaság   
  Megosztom
Ezrek dolgoznának börtönökben: kiderült, mennyit lehet keresni

Sikeres a büntetés-végrehajtás toborzókampánya, már több mint hatezren jelentkeztek munkára a rendvédelmi szervhez. A kampány e hónap végéig tart - írja a Világgazdaság.

A Büntetés-Végrehajtás Országos Parancsnokságának Kommunikációs Főosztályának tájékoztatása alapján több mint hatezren jelentkeztek a szervhez október óta. A BVOP jelenleg 8000 munkavállalót foglalkoztat, és a nyitott pozíciók aránya 10 százalék körüli. A parancsnokság októberben indult toborzási kampánya november végéig tart, továbbra is számos munkakörre lehet jelentkezni, mint például biztonsági felügyelő, reintegrációs tiszt, pártfogó felügyelő, vagy szakorvos.

A kampány keretében országjáró roadshow népszerűsíti a hivatást, valamint az ország több településén is működtetnek toborzóirodát. A tapasztalatok szerint a fiatalok és az idősebbek is érdeklődnek a szakma iránt, de a középiskolák végzős osztályainak is tartanak pályaorientációs előadásokat.

A kezdő juttatás tiszthelyettesként bruttó 228 ezer forint, tisztként pedig 330 ezer forint. Ezen kívül a munkavállalók évi 200 ezer forint cafetériára, ruházati, lakhatási és utazási költségtérítésesre, kedvezményes üdülési lehetőségre, mobilflotta-használatra és adott esetben szociális támogatásra is jogosultak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

börtön

büntetés-végrehajtás