Ezrek dolgoznának börtönökben: kiderült, mennyit lehet keresni

Világgazdaság   
  Megosztom
Ezrek dolgoznának börtönökben: kiderült, mennyit lehet keresni

Sikeres a büntetés-végrehajtás toborzókampánya, már több mint hatezren jelentkeztek munkára a rendvédelmi szervhez. A kampány e hónap végéig tart - írja a Világgazdaság.

A Büntetés-Végrehajtás Országos Parancsnokságának Kommunikációs Főosztályának tájékoztatása alapján több mint hatezren jelentkeztek a szervhez október óta. A BVOP jelenleg 8000 munkavállalót foglalkoztat, és a nyitott pozíciók aránya 10 százalék körüli. A parancsnokság októberben indult toborzási kampánya november végéig tart, továbbra is számos munkakörre lehet jelentkezni, mint például biztonsági felügyelő, reintegrációs tiszt, pártfogó felügyelő, vagy szakorvos.

A kampány keretében országjáró roadshow népszerűsíti a hivatást, valamint az ország több településén is működtetnek toborzóirodát. A tapasztalatok szerint a fiatalok és az idősebbek is érdeklődnek a szakma iránt, de a középiskolák végzős osztályainak is tartanak pályaorientációs előadásokat.

A kezdő juttatás tiszthelyettesként bruttó 228 ezer forint, tisztként pedig 330 ezer forint. Ezen kívül a munkavállalók évi 200 ezer forint cafetériára, ruházati, lakhatási és utazási költségtérítésesre, kedvezményes üdülési lehetőségre, mobilflotta-használatra és adott esetben szociális támogatásra is jogosultak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

börtön

büntetés-végrehajtás