Nagyszabású közlekedésfejlesztési program indult Nyíregyházán!

MTI   
  Megosztom
Nagyszabású közlekedésfejlesztési program indult Nyíregyházán!

Elkezdődött a gazdaságfejlesztést és a munkaerő mobilitását segítő több mint 2,9 milliárd forint értékű közlekedésfejlesztési program Nyíregyházán - közölte az önkormányzat közleményben.

A Terület- és településfejlesztési operatív programban elnyert százszázalékos, vissza nem térítendő támogatás segítségével olyan iparterületekhez vezető utakat korszerűsítenek, amelyek a nagy cégek mellett kis- és közepes vállalkozásoknak adnak helyet. A projektet a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-vel konzorciumban valósítja meg a helyhatóság.

A közlekedésfejlesztési beruházások várhatóan jövő év végén fejeződnek be.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

településfejlesztés

munkaerő

nyíregyháza

fejlesztés