Elkészült: EU-s pénzzel teszik vonzóvá Csongrádot a cégeknek

HelloVidék   
  Megosztom
Elkészült: EU-s pénzzel teszik vonzóvá Csongrádot a cégeknek

Útépítéssel, ivóvíz- és szennyvízhálózat-fejlesztéssel, valamint az elektromos hálózat bővítésével tették vonzóbbá az ipari parkot a betelepülő cégeknek Csongrádon - írja a delmagyar.hu.

A portál szerint Csongrádon 1998 óta van ipari park, ami 35 hektáros területet foglal el és 31 vállalkozás működik a központban. Vannak olyan vállalatok, amelyek már több mint egy évtizede jelen vannak a térségben.

Az önkormányzat, mint üzemeltető folyamatosan fejleszti és bővíti az infrastruktúrát, jelenleg pedig 140 milliós vissza nem térítendő támogatást kaptak az ipari park fejlesztésére egy EU-s pályázaton. A pályázati forrásból 325 méter hosszú asztaltburkolatú utat, csapadékvíz-hűlózatot, ivóvíz- és szennyvízhálózatot, valamint elektromos hálózatbővítést valósítottak meg.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csongrád

fejlesztés

beruházás

ipari park

ipar