Elkészült: EU-s pénzzel teszik vonzóvá Csongrádot a cégeknek

HelloVidék   
  Megosztom
Elkészült: EU-s pénzzel teszik vonzóvá Csongrádot a cégeknek

Útépítéssel, ivóvíz- és szennyvízhálózat-fejlesztéssel, valamint az elektromos hálózat bővítésével tették vonzóbbá az ipari parkot a betelepülő cégeknek Csongrádon - írja a delmagyar.hu.

A portál szerint Csongrádon 1998 óta van ipari park, ami 35 hektáros területet foglal el és 31 vállalkozás működik a központban. Vannak olyan vállalatok, amelyek már több mint egy évtizede jelen vannak a térségben.

Az önkormányzat, mint üzemeltető folyamatosan fejleszti és bővíti az infrastruktúrát, jelenleg pedig 140 milliós vissza nem térítendő támogatást kaptak az ipari park fejlesztésére egy EU-s pályázaton. A pályázati forrásból 325 méter hosszú asztaltburkolatú utat, csapadékvíz-hűlózatot, ivóvíz- és szennyvízhálózatot, valamint elektromos hálózatbővítést valósítottak meg.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csongrád

fejlesztés

beruházás

ipari park

ipar