Elkészült: EU-s pénzzel teszik vonzóvá Csongrádot a cégeknek

HelloVidék   
  Megosztom
Elkészült: EU-s pénzzel teszik vonzóvá Csongrádot a cégeknek

Útépítéssel, ivóvíz- és szennyvízhálózat-fejlesztéssel, valamint az elektromos hálózat bővítésével tették vonzóbbá az ipari parkot a betelepülő cégeknek Csongrádon - írja a delmagyar.hu.

A portál szerint Csongrádon 1998 óta van ipari park, ami 35 hektáros területet foglal el és 31 vállalkozás működik a központban. Vannak olyan vállalatok, amelyek már több mint egy évtizede jelen vannak a térségben.

Az önkormányzat, mint üzemeltető folyamatosan fejleszti és bővíti az infrastruktúrát, jelenleg pedig 140 milliós vissza nem térítendő támogatást kaptak az ipari park fejlesztésére egy EU-s pályázaton. A pályázati forrásból 325 méter hosszú asztaltburkolatú utat, csapadékvíz-hűlózatot, ivóvíz- és szennyvízhálózatot, valamint elektromos hálózatbővítést valósítottak meg.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csongrád

fejlesztés

beruházás

ipari park

ipar