Mégsem épül meg a kavicsbánya Madocsán

HelloVidék   
  Megosztom
Mégsem épül meg a kavicsbánya Madocsán

Megadta a környezetvédelmi engedélyt a Tolna Megyei Kormányhivatal Szekszárdi Járási Hivatala a Bet-Bau Kft. részére, hogy az Madocsán bányatelket létesíthessen és megkezdhesse a bányászati tevékenységet. A cég azonban nem kíván kavicsbányát nyitni a területen, ezt Vass Péter ügyvezető erősítette meg, írja a Teol.hu.

A csütörtöki testületi ülésen arról döntöttek a képviselők, hogy fellebbezést nyújtanak be a határozat ellen, mondta Gelencsérné Tolnai Klára polgármester.

A madocsaiak bányanyitási ötletét 2018 tavaszán közmeghallgatáson, nyáron pedig népszavazáson is elutasították. A cégvezetés ezt követően állt el a létesítéstől, a hatósági eljárás viszont csak decemberben zárult le.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bánya

kavicsbánya

tolna