Sztrájk várható a győri Audinál

Index   
  Megosztom
Sztrájk várható a győri Audinál

Sztrájkra készülnek a győri Audinál, mivel a bértárgyalások eddig nem vezettek eredményre - írja az index.hu.

Az Audi Hungária Független Szakszervezet rendkívüli elnökségi értekezletet tartott szerdán, ahol a szakszervezet teljes elnöksége úgy döntött, hogy a január 14-ei értekezleten a sztrájkbizottság felállítását fogják javasolni.

Az elnökség a döntést azzal indokolta, hogy a cég történetében a korábbi bértárgyalások során még nem volt példa hasonló hozzáállásra a cég részéről, mivel a vállalat hivatalosan a mai napig sem válaszolt a szakszervezet ajánlatára. A szakszervezet továbbra is nyitott a tárgyalásokra és várják a hivatalos béremelési ajánlatot, valamint a munkáltatói oldal válaszát.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sztrájk

gazdaság

audi

győr

szakszervezet

béremelés

bértárgyalás