Sztrájk várható a győri Audinál

Index   
  Megosztom
Sztrájk várható a győri Audinál

Sztrájkra készülnek a győri Audinál, mivel a bértárgyalások eddig nem vezettek eredményre - írja az index.hu.

Az Audi Hungária Független Szakszervezet rendkívüli elnökségi értekezletet tartott szerdán, ahol a szakszervezet teljes elnöksége úgy döntött, hogy a január 14-ei értekezleten a sztrájkbizottság felállítását fogják javasolni.

Az elnökség a döntést azzal indokolta, hogy a cég történetében a korábbi bértárgyalások során még nem volt példa hasonló hozzáállásra a cég részéről, mivel a vállalat hivatalosan a mai napig sem válaszolt a szakszervezet ajánlatára. A szakszervezet továbbra is nyitott a tárgyalásokra és várják a hivatalos béremelési ajánlatot, valamint a munkáltatói oldal válaszát.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sztrájk

gazdaság

audi

győr

szakszervezet

béremelés

bértárgyalás