Üres épületek hasznosításával segíti a kezdő vállalkozásokat az alföldi város

MTI   
  Megosztom
Üres épületek hasznosításával segíti a kezdő vállalkozásokat az alföldi város

Csaknem 300 millió forintos pályázati támogatás segítségével inkubátorházat alakít ki a gyulai önkormányzat egy évek óta javarészt üresen álló belvárosi ingatlanból - olvasható az önkormányzat által eljuttatott sajtóközleményből.

A Településfejlesztési Operatív Program (TOP) segítségével a megközelítőleg ezer négyzetméteres ingatlanon öt olyan irodaegységet alakítanak ki, a hozzájuk tartozó szociális blokkokkal és teakonyhával együtt, amelyek alkalmasak a kezdő vállalkozások minden igényét, kedvezményes bérleti díj ellenében kiszolgálni.

A rekonstrukció már megkezdődött, s várhatóan az idei esztendő nyarának végére fejeződik be. Az inkubátorház tervezése során az önkormányzat előzetesen felmérést végzett a gyulai vállalkozók körében, és arra számítanak, hogy a megnyitást követően hamarosan benépesül a belvárosi ingatlan.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyula

támogatás

inkubátorház

önkormányzat