Tiszta Amerika: így csapott le a TEK és a rendőrség a magyar droglaborokra

24.hu   
  Megosztom
Tiszta Amerika: így csapott le a TEK és a rendőrség a magyar droglaborokra

Szerdán több településen is együtt tartottak ellenőrzéseket a Pest megyei nyomozók, a BRFK Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály és a Gödöllői Rendőrkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai, írja a police.hu.

A portál szerint az intézkedések alatt, Kistarcsán, Kerepesen, Domonyvölgyben, Isaszegen és Budapesten több embert előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, valamint több helyszínen kábítószergyanús anyagokat is találtak. Az eddigi adatok szerint közel egy kilogramm kokaint, mintegy három kilogramm amfetamint, továbbá közel négy kilogramm marihuanát foglaltak le a rendőrök.

A domonyvölgyi rajtaütés során az egyik lakásban speed előállításához szükséges alapanyagokat és keverőeszközöket is találtak, emellett az egyik gyanúsítottól egy feltehetően éles lőfegyvert és a hozzá tartozó lőszereket is lefoglaltak.

Az intézkedések során a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának munkatársai vagyonvisszaszerzési célból a bűncselekménnyel feltehetően összefüggésben szerzett nagyértékű járműveket, készpénzt, illetve egyéb vagyontárgyakat foglaltak le.

A nyomozók négy főt, egy isaszegi és egy kistarcsai férfit, valamint egy kerepesi és egy budapesti nőt kábítószer–kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt, további hat főt szabadlábon hagyásuk mellett kábítószer-kereskedelem bűntett, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe és hallgattak ki gyanúsítottként.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellóvidék

tek

rendőrség

rajtaütés