Tiszta Amerika: így csapott le a TEK és a rendőrség a magyar droglaborokra

24.hu   
  Megosztom
Tiszta Amerika: így csapott le a TEK és a rendőrség a magyar droglaborokra

Szerdán több településen is együtt tartottak ellenőrzéseket a Pest megyei nyomozók, a BRFK Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály és a Gödöllői Rendőrkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai, írja a police.hu.

A portál szerint az intézkedések alatt, Kistarcsán, Kerepesen, Domonyvölgyben, Isaszegen és Budapesten több embert előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, valamint több helyszínen kábítószergyanús anyagokat is találtak. Az eddigi adatok szerint közel egy kilogramm kokaint, mintegy három kilogramm amfetamint, továbbá közel négy kilogramm marihuanát foglaltak le a rendőrök.

A domonyvölgyi rajtaütés során az egyik lakásban speed előállításához szükséges alapanyagokat és keverőeszközöket is találtak, emellett az egyik gyanúsítottól egy feltehetően éles lőfegyvert és a hozzá tartozó lőszereket is lefoglaltak.

Az intézkedések során a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának munkatársai vagyonvisszaszerzési célból a bűncselekménnyel feltehetően összefüggésben szerzett nagyértékű járműveket, készpénzt, illetve egyéb vagyontárgyakat foglaltak le.

A nyomozók négy főt, egy isaszegi és egy kistarcsai férfit, valamint egy kerepesi és egy budapesti nőt kábítószer–kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt, további hat főt szabadlábon hagyásuk mellett kábítószer-kereskedelem bűntett, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe és hallgattak ki gyanúsítottként.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellóvidék

tek

rendőrség

rajtaütés