Munkáltatói fórummal segíti a 25 év alattiakat a csongrádi kormányhivatal

MTI   
  Megosztom
Munkáltatói fórummal segíti a 25 év alattiakat a csongrádi kormányhivatal

Folyamatos támogatási lehetőséget biztosít a munkáltatóknak 2021 októberéig a GINOP-5.2.1 „Ifjúsági Garancia” kiemelt projekt. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai a közeljövőben munkáltatói fórumokon tájékoztatják az Európai Uniós támogatási lehetőségről az érintetteket, illetve ismertetik az eddig elért eredményeket.

A 25 év alatti fiatal álláskeresők munkaerő-piaci helyzetére kínál konkrét javítási lehetőségeket az Ifjúsági Garancia-program. A projekt 2015-ben indult, 2019. január 31-éig megyei szinten 4280 fiatal részesült munkaerő-piaci támogatásban, valamint 2786 vállalkozás bérjellegű támogatásban. A kormányhivatal az idén a megyében 1047 fiatal bevonását tervezi a programba, derül ki a A Csongrád Megyei Kormányhivatal közleményéből.

A munkáltatói fórum első állomásaként 2019. március 1-jén pénteken 9 órától a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal (Ady Endre utca 14. szám) II. emeleti tárgyalójába várják a helyi és környékbeli munkavállalókat. Ezt követően 2019. március 1-jén, pénteken 11.30-tól a Makói Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Deák utca 6.) I. emelet 5-ös tárgyalójában folytatódik a projekt ismertetése.

Az eseményt mind a két helyszínen Juhász Tünde kormánymegbízott nyitja meg, illetve a járási hivatalok foglalkoztatási osztályainak vezetői tájékoztatják a résztvevőket.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csongrád

munka

állás

fiatalok