Munkáltatói fórummal segíti a 25 év alattiakat a csongrádi kormányhivatal

MTI   
  Megosztom
Munkáltatói fórummal segíti a 25 év alattiakat a csongrádi kormányhivatal

Folyamatos támogatási lehetőséget biztosít a munkáltatóknak 2021 októberéig a GINOP-5.2.1 „Ifjúsági Garancia” kiemelt projekt. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai a közeljövőben munkáltatói fórumokon tájékoztatják az Európai Uniós támogatási lehetőségről az érintetteket, illetve ismertetik az eddig elért eredményeket.

A 25 év alatti fiatal álláskeresők munkaerő-piaci helyzetére kínál konkrét javítási lehetőségeket az Ifjúsági Garancia-program. A projekt 2015-ben indult, 2019. január 31-éig megyei szinten 4280 fiatal részesült munkaerő-piaci támogatásban, valamint 2786 vállalkozás bérjellegű támogatásban. A kormányhivatal az idén a megyében 1047 fiatal bevonását tervezi a programba, derül ki a A Csongrád Megyei Kormányhivatal közleményéből.

A munkáltatói fórum első állomásaként 2019. március 1-jén pénteken 9 órától a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal (Ady Endre utca 14. szám) II. emeleti tárgyalójába várják a helyi és környékbeli munkavállalókat. Ezt követően 2019. március 1-jén, pénteken 11.30-tól a Makói Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Deák utca 6.) I. emelet 5-ös tárgyalójában folytatódik a projekt ismertetése.

Az eseményt mind a két helyszínen Juhász Tünde kormánymegbízott nyitja meg, illetve a járási hivatalok foglalkoztatási osztályainak vezetői tájékoztatják a résztvevőket.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csongrád

munka

állás

fiatalok