8 ország kreatív fiatalokból álló csapata mutatja be ötleteit Szegeden

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
8 ország kreatív fiatalokból álló csapata mutatja be ötleteit Szegeden

Nemzetközi startup ötletversenyt rendeznek Szegeden március 27-29. között Idea Challenge V4+Balkán néven.A projekteket szakmai zsűri és közönség előtt mutatják be a versenyzők március 29-én.

A versenyre Magyarország mellett Csehországból, Lengyelországból, Szlovákiából, továbbá Bosznia-Hercegovinából, Koszovóból, Macedóniából és Szlovéniából érkeztek résztvevők.

A verseny célja, hogy a kreatív egyetemisták és fiatalok összemérjék innovatív ötleteiket valós üzleti szempontok alapján. A versenyzők előadásokon, workshopokon vesznek részt, majd csapatokban dolgozzák ki projektjeiket, amelyeket a szakmai zsűri és a közönség előtt mutatnak be március 29-én.

A résztvevőket a verseny teljes ideje alatt mentorok segítik.

Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára elmondta:

Az Idea Challenge mindezt egy helyen biztosítja a résztvevők számára, hiszen nyolc ország hasonló gondolkodású, innovatív fiataljai számára teszi lehetővé, hogy közös cél mentén dolgozhassanak együtt, és sajátíthassák el a vállalkozásindításhoz szükséges ismereteket.

Holnap, március 29-én 16 órakor kerül megrendezésre az úgynevezett Pitching Day!

A versenyzők ezen a napon fognak pitchelni, azaz előadni a szakmai zsűri előtt, melynek tagjai neves hazai befektetőkből és startupperekből áll.

Gyere el és nézd meg testközelből hogy zajlik egy startup verseny, anélkül, hogy a saját bőrödet vinnéd vásárra!

- olvashatjuk az esemény facebook oldalán.

A program minden érdeklődő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szeged

startup

verseny

innováció

nemzetközi

ötlet

tudás