Új helikoptereket kapott a mentőszolgálat: két vidéki város is örülhet

HelloVidék   
  Megosztom
Új helikoptereket kapott a mentőszolgálat: két vidéki város is örülhet

A modern, korszerű járművek a hónap elején álltak szolgálatba Szentesen, Debrecenben és Budaörsön – közölte a rendőrség.

Az Országos Mentőszolgálat tulajdonában lévő Magyar Légimentő Nonprofit Kft. három három mentőhelikoptert kapott a Készenléti Rendőrségtől. Az új járművek közül egy maradt a budaörsi bázison, kettő pedig már vasárnap útnak indult, hogy elfoglalja állomáshelyét a szentesi, illetve a debreceni légimentő bázison - írja a police.hu.

A helikoptereket modern mentéstechnikai eszközökkel szerelték fel. A fedélzeten található többek közt lélegeztető, újraélesztő, valamint ultrahang készülékek, a korábbiakhoz képest fejlettebb radar- és navigációs berendezések. A gép robotpilótával felszerelt, alkalmasak éjszakai és kötéltechnikai légi mentésre is. További hat mentőhelikoptert 2019 decemberéig ad át a Készenléti Rendőrség a légimentőknek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mentőszolgálat

omsz

rendőrség

helikopter

magyar

légimentők