Új helikoptereket kapott a mentőszolgálat: két vidéki város is örülhet

HelloVidék   
  Megosztom
Új helikoptereket kapott a mentőszolgálat: két vidéki város is örülhet

A modern, korszerű járművek a hónap elején álltak szolgálatba Szentesen, Debrecenben és Budaörsön – közölte a rendőrség.

Az Országos Mentőszolgálat tulajdonában lévő Magyar Légimentő Nonprofit Kft. három három mentőhelikoptert kapott a Készenléti Rendőrségtől. Az új járművek közül egy maradt a budaörsi bázison, kettő pedig már vasárnap útnak indult, hogy elfoglalja állomáshelyét a szentesi, illetve a debreceni légimentő bázison - írja a police.hu.

A helikoptereket modern mentéstechnikai eszközökkel szerelték fel. A fedélzeten található többek közt lélegeztető, újraélesztő, valamint ultrahang készülékek, a korábbiakhoz képest fejlettebb radar- és navigációs berendezések. A gép robotpilótával felszerelt, alkalmasak éjszakai és kötéltechnikai légi mentésre is. További hat mentőhelikoptert 2019 decemberéig ad át a Készenléti Rendőrség a légimentőknek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mentőszolgálat

omsz

rendőrség

helikopter

magyar

légimentők