Itt a Tesco nagy dobása: ezekben a vidéki városokban mától elérhető a házhozszállítás

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a Tesco nagy dobása: ezekben a vidéki városokban mától elérhető a házhozszállítás

Április 5-től már Pécs, Pécsvárad, Szentlőrinc, Komló, Hosszúhetény és egyes kelet-pécsi települések lakói is kényelmesen, akár a Tesco honlapján vagy épp az okostelefonjukon keresztül intézhetik bevásárlásaikat. Bárhol és bármikor. Az áruházlánc célja, hogy a technikai fejlesztései (applikáció, önkiszolgáló kassza, Scan&Shop és Click&Collect szolgáltatások) mellett az online rendelés és a házhozszállítás folyamatos bővítésével is hozzájáruljon a jobb és gördülékenyebb vásárlói élményhez.

A Tesco 2013-ban, Budapesten, a versenytársak között elsőként indította el házhozszállítási szolgáltatását. 6 év alatt az áruházlánc több mint 20 millió rendelést, 150 millió terméket, 500 ezer címre történő kiszállítást, és csaknem 10 millió megtett kilométert teljesített.

Így az eddigi közel 1,5 millió mellett további 50 ezer háztartás – és egy újabb régió – számára lett elérhető az online bevásárlás lehetősége. Budapest, Szeged, Győr, Veszprém, Székesfehérvár és Debrecen régióival együtt országosan összesen már 122 településen vehető igénybe a szolgáltatás. A felhasználók az áruház weboldalán vagy a Tesco Bevásárlás (Androidon és iOS-en is elérhető) applikációjában tudják összeállítani a rendelésüket.

A bevásárló asszisztensek a kiválasztott termékeket a pécsi Makay úti Tesco hipermarketben fogják gondosan, saját kezűleg összekészíteni, majd az autók onnan kiszállítani. A bevásárló asszisztensek feladata, hogy úgy válogassanak az áruház polcairól, mintha csak saját maguknak vásárolnának. Vagyis nem kell aggódnunk, a személyes jelenlétünk nélkül is garantált a legjobb minőségű termékek kiválasztása. Amennyiben valamilyen termék az adott pillanatban épp nem lenne elérhető az áruházban, az asszisztensek helyettesítő terméket választanak, amely árban és minőségben is a lehető legközelebb áll az eredetileg rendeltekhez – akárcsak mi magunk, a saját bevásárlásaink során tennénk.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tesco

vásárlás

bevásárlás

házhoz szállítás