Brutális orvvadászok: csomagtartóban rejtették el a feldarabolt gímszarvast

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális orvvadászok: csomagtartóban rejtették el a feldarabolt gímszarvast

A rendőrök 2019. március 4-én a reggeli órákban bejelentést kaptak egy somogyzsitfai vadásztól, aki észlelte, hogy Somogysámson külterületén az erdőben két férfi egy zsákot pakol be egy gépkocsiba - írja a police.hu.

A portál szerint a helyszínre érkező járőrök ellenőrizték a személygépkocsit, amelynek csomagtartójában egy feldarabolt gímszarvas bikát találtak. A két férfit a Marcali Rendőrkapitányságra szállították és előállították őket.

A nyomozás során kiderült, hogy engedéllyel tartott lőfegyverrel, de vadászati időszakon kívül és idegen területen lőtték le a szarvast, így a két férfit orvvadászat bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség a 123 kilogramm vadhúst, az elkövetéshez használt lőfegyvert, valamint a gépkocsit lefoglalta.

A Marcali Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek - írták közleményükben.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

orrvadászat

vadászat

szarvas

rendőrség