Tűzvész: százával lángolnak körbálák Kiskunmajsán

MTI   
  Megosztom
Tűzvész: százával lángolnak körbálák Kiskunmajsán

Közel háromszáz körbála ég Kiskunmajsa külterületén, a Jászszentlászló felé vezető út mellett.

A tűzhöz a kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltják a lángokat. Munkájukat erőgép is segíti - írja közleményben a Katasztrófavédelem. Tájékoztatásuk szerint nem sokkal nyolc előtt sikerült két vízsugárral körülhatárolni a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

bálatűz

mezőgazdaság

tűzvész

tűzoltó

tűzoltóság

kiskunhalas

kiskunmajsa

katasztrófavédelem