Tűzvész: százával lángolnak körbálák Kiskunmajsán

MTI   
  Megosztom
Tűzvész: százával lángolnak körbálák Kiskunmajsán

Közel háromszáz körbála ég Kiskunmajsa külterületén, a Jászszentlászló felé vezető út mellett.

A tűzhöz a kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltják a lángokat. Munkájukat erőgép is segíti - írja közleményben a Katasztrófavédelem. Tájékoztatásuk szerint nem sokkal nyolc előtt sikerült két vízsugárral körülhatárolni a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

bálatűz

mezőgazdaság

tűzvész

tűzoltó

tűzoltóság

kiskunhalas

kiskunmajsa

katasztrófavédelem