Tűzvész: százával lángolnak körbálák Kiskunmajsán

MTI   
  Megosztom
Tűzvész: százával lángolnak körbálák Kiskunmajsán

Közel háromszáz körbála ég Kiskunmajsa külterületén, a Jászszentlászló felé vezető út mellett.

A tűzhöz a kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltják a lángokat. Munkájukat erőgép is segíti - írja közleményben a Katasztrófavédelem. Tájékoztatásuk szerint nem sokkal nyolc előtt sikerült két vízsugárral körülhatárolni a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

bálatűz

mezőgazdaság

tűzvész

tűzoltó

tűzoltóság

kiskunhalas

kiskunmajsa

katasztrófavédelem