Kiürülnek a kormányhivatalok: van, ahol már mindenki felmondott

hvg.hu   
  Megosztom
Kiürülnek a kormányhivatalok: van, ahol már mindenki felmondott

A kormány célja, a közigazgatási dolgozók számának csökkentése, mondhatni, jól halad - írja a hvg.hu.

Egész osztályok mondtak fel kormányhivatalokban március óta, közben további 2500 álláshely szűnt meg a közigazgatásban - emelte ki a portál az RTL híradójában elhangzottakat.

A nagy létszámcsökkenés miatt számos helyen tartottak válságértekezletet, mivel az alkalmazottak hiánya miatt sok helyen leállt az ügyintézés. A jelenlegi információk szerint már van olyan kormányhivatal is, ahol mindenki felmondott. Mint péládul a fővárosi kormányhivat, ahol már 623 fő felmondott.

A kormány célja az, hogy mintegy 2470-nel kevesebb köztisztviselő legyen - az RTL híradója szerint körülbelül ennyien is mondtak fel az átalakítások miatt.

A híradó azon kérdésére azonban nem válaszoltak, hogy valóban van-e fennakadás a kormányhivatalok munkájában.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

felmondás

távozás

kormányhivatal

kormány