Kiürülnek a kormányhivatalok: van, ahol már mindenki felmondott

hvg.hu   
  Megosztom
Kiürülnek a kormányhivatalok: van, ahol már mindenki felmondott

A kormány célja, a közigazgatási dolgozók számának csökkentése, mondhatni, jól halad - írja a hvg.hu.

Egész osztályok mondtak fel kormányhivatalokban március óta, közben további 2500 álláshely szűnt meg a közigazgatásban - emelte ki a portál az RTL híradójában elhangzottakat.

A nagy létszámcsökkenés miatt számos helyen tartottak válságértekezletet, mivel az alkalmazottak hiánya miatt sok helyen leállt az ügyintézés. A jelenlegi információk szerint már van olyan kormányhivatal is, ahol mindenki felmondott. Mint péládul a fővárosi kormányhivat, ahol már 623 fő felmondott.

A kormány célja az, hogy mintegy 2470-nel kevesebb köztisztviselő legyen - az RTL híradója szerint körülbelül ennyien is mondtak fel az átalakítások miatt.

A híradó azon kérdésére azonban nem válaszoltak, hogy valóban van-e fennakadás a kormányhivatalok munkájában.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

felmondás

távozás

kormányhivatal

kormány